lise Henriksen

Jeg er 27 år, og jeg er bosat i Næstved. Jeg er uddannet personlig træner fra fitness institute, og har arbejdet som selvstændig siden juni 2015. Derudover færdiggjorde jeg min proff. bachelor i ernæring og sundhed i Januar 2018. I august 2017 åbnede jeg mit eget trænings studio i Næstved, hvor jeg tilbyder en bred vifte af træning, bl.a personlig træning, cirkel-træning, bootcamps og flere forskellige åbne hold.

Træning har været en stor del af mit liv siden 2013, og jeg har altid gerne ville hjælpe og inspirere andre til en sundere og aktiv hverdag. Jeg glæder mig over at kunne motivere dig hvad end det er via personlig træning eller trænings programmer i min shop.

lise henriksen

Jeg er 27 år, og jeg er bosat i Næstved. Jeg er uddannet personlig træner fra fitness institute, og har arbejdet som selvstændig siden juni 2015. Derudover færdiggjorde jeg min proff. bachelor i ernæring og sundhed i Januar 2018.

I august 2017 åbnede jeg mit eget trænings studio i Næstved, hvor jeg tilbyder en bred vifte af træning, bl.a personlig træning, cirkel-træning, bootcamps og flere forskellige åbne hold.

Træning har været en stor del af mit liv siden 2013, og jeg har altid gerne ville hjælpe og inspirere andre til en sundere og aktiv hverdag. Jeg glæder mig over at kunne motivere dig hvad end det er via personlig træning eller trænings programmer i min shop.

Luk menu